Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Ξεροκέφαλος κομμουνιστής

Θα αρχίσω να πιστεύω ότι εκεί που ο Χριστόφ σπούδαζε "πολιτικός" στην ΕΣΣΔ, τον μάζεψε η ΚαΓκε Μπε, και αφού τον υπνώτισε του υπέβαλε την τότε Σοβιετική προπαγάνδα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Η ΕΣΣΔ και ο κομμουνισμός κατέρρευσαν με τον κόσμο να πανηγυρίζει στους δρόμους, ο Μεντβέτεβ μιλά για τα εκατομύρια Σοβιετικών που δολοφονήθηκαν τη δεκαετία του 30 από τον Στάλιν, αλλά ο Χριστόφ ατού, κολλυμένος στα Σοβιετικά ιδεώδη.

Τελευταίο του κατόρθωμα η απόρριψη της πρόσκλησης Μέργκελ στους εορτασμούς για την πτώση του Τοίχους. Σιγά μην πάει. Για να γιορτάσει με το συνδικάτο ΕΟΚ-ΝΑΤΟ την κατάρρευση της ιεολογίας του; Αύριο θα μας λέει δεν μας στηρίζει η Ευρώπη. Σιγά μην σε στηρίξει ρε ξεροκέφαλε κομμουνιστή που βάζεις το εγώ σου και τον εγωϊσμό σου πάνω απο το συμφέρον του τόπου.

Και μετά περιμένουμε να μας λύσει το Κυπριακό...

1 σχόλιο:

κομμουνστές προδότες είπε...

Ο εν λόγω βόρτος κάνει πρεσβείες στην Κούβα(?!) και απορρίπτει προτάσεις από χώρες που μας συμφέρει να έχουμε συμμάχους μας.Μάλιστα, ακόμα ένας κομμουνιστής που μάχεται για το "καλό" της Κύπρου, όπως έπρατταν πάντα άλλωστε και το 55-59 με τους βρεττανούς.