Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Κατορθώματα Χριστόφια, (Ανδρέα, κόπιασε)

 Εφάνηκα τυχερός, πριν λλίον εστείλαν μου ένα άρθρο του Τσουρούλλη που περιλαμβάνει μερικά από τα κατορθώματα Χριστόφια (με bold προσθήκες δικές μου):
- διάλεξε και ευεργέτησε τον άλλοτε επίλεκτο πολιτικό συνεργάτη του, ο οποίος μόλις βρέθηκε στη θέση του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κατηγορείται ότι φρόντισε να… «φεσώσει» το δημόσιο ταμείο για ιδιωτικές οδοντιατρικές επεμβάσεις -ενώ τα έγγραφα αυτού του σκανδάλου εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από το Υπουργείο που κρατεί ο θεωρούμενος ως «επίλεκτος» υπουργός του ΔΗΚΟ Χρίστος Πατσαλίδης (και ο οποίος μια χαρά παρέμεινε υπουργός, κι ας είχε γίνει το αρχείο του... shredding machine).(επίσης ο Παπασάββας πήρε ανεργιακό επίδομα το οποίο δεν επέστρεψε ως απόφαση δικαστηρίου αλλά έδωσε τα μισά μετά από διαπραγμάτευση με τον μάστρο του)
- είχε έναν παλιό, επιστήθιο φίλο διευθυντή του γραφείου του, ο οποίος έστελνε φαξ για… ρουσφέτι στο ΓΕΕΦ και αλλού, και όταν «πιάστηκε», τον θυσίασε(ως άλλη Ιφιγένεια) με την πιο μεγάλη ευκολία, για να μη συζητήσουμε ποιανού τα ρουσφέτια έκανε...
- η απόδραση του ισοβίτη Αντώνη Προκοπίου Κίτα, άλλως Αλ Καπόνε, μετά τις ολιγόμηνες διακοπές του στο Απολλώνειο Ιατρικό Κέντρο.
- τα ηλεκτρονικά μηνύματα από την περιβόητη πια «γραμματέα» του ΑΚΕΛ για ρουσφέτι σε διορισμούς και προαγωγές -με τόση άνεση και θράσος, που τα e-mail τελικά στάλθηκαν ακόμα και σε ΜΜΕ!
- επέλεξε και διόρισε στη θέση του Επιτρόπου Ανταγωνισμού παλιό του συνεργάτη, ο οποίος τον είχε εξυπηρετήσει πλειστάκις και ποικιλοτρόπως ως διευθυντής της Βουλής, αλλά «απλώς» του έλειπαν ακόμα και τα τυπικά προσόντα!
- επέλεξε και διόρισε στην «πολύφερνη» υπηρεσία της Προεδρίας της Ε.Ε. άλλο φίλο του, ο οποίος «βόλεψε» με πρωτοφανείς συνοπτικές διαδικασίες όχι μόνο όλο του το σόι, αλλά και τους... φίλους των συγγενών του όλων!
- Tα 35 «αμαρτωλά» εκατομμύρια στη Γιουροσύπρια εν μέσω κρίσης. Το καλύτερο είναι ότι και σε λίγους μήνες, και παρά τις περί αντιθέτου στη Βουλή διαβεβαιώσεις, η εταιρεία έκλεισε, αφήνοντας ανέργους 320 άτομα (οι οποίοι πήραν σημαντική αποζημίωση από τη κυβέρνηση δηλ. εμάς τους φορολογούμενους)
- Τα περιβόητα επιδόματά του «συντήρησης εξωτερικού». Επιδόματα που δεν λάμβανε κανένας προκάτοχός του.
- Οι διαβεβαιώσεις ότι «δεν μας αγγίζει η οικονομική κρίση» και η αδυναμία να αποφασιστούν τα όποια δραστικά μέτρα. Σε αυτό αξίζει κανείς να προσθέσει(ως παγκόσμια πρωτοτυπία) και τη συνεχή και επαναλαμβανόμενη κόντρα και αντιπαλότητα της Κυβέρνησης με την Κεντρική Τράπεζα (από την πώληση των ράβδων χρυσού μέχρι τις αντικρουόμενες εκτιμήσεις για τους δείκτες της κυπριακής οικονομίας). Αλλά και τις συνεχείς υποβαθμίσεις από τους Διεθνείς Οίκους Αξιολόγησης…
- Οι διαδικασίες που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο για την προμήθεια φυσικού αερίου στην Κυπριακή Δημοκρατία και ο απίστευτος ζήλος να υπογραφεί ασύμφορη, κατά γενική ομολογία, συμφωνία με τη SHELL.
- Η προσήλωσή του να αναπτύσσει σχέσεις και δραστηριότητες (φανερές και μη) με ολοκληρωτικά καθεστώτα και φανατικούς εχθρούς του δυτικού κόσμου. Κούβα, Συρία, Ιράν, Λιβύη ήταν στις προτεραιότητες του Προέδρου και η αιχμή του δόρατος της εξωτερικής μας πολιτικής.
- Η ανείπωτη τραγωδία στη Ναυτική Βάση, με 13 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, από την έκρηξη 98 εμπορευματοκιβωτίων γεμάτα εκρηκτικές ύλες. Ο Διοικητής της Ναυτικής Βάσης έκανε επανειλημμένες αναφορές, προειδοποιώντας ότι ο χώρος αποθήκευσης των εκρηκτικών ήταν ακατάλληλος, κάτι το οποίο γνώριζαν όλοι «οι άνθρωποι του Προέδρου». Μαζί με αυτό και η καταστροφή του μεγαλύτερου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού της Κύπρου, με ζημίες πέραν των 2 δις ευρώ, βυθίζοντας την Κύπρο σε μιαν ασύλληπτη ενεργειακή κρίση.
- έδωσε χάρη σε νεαρή δικηγόρο που καταδικάστηκε σε φυλάκιση για επανειλημμένα τροχαία αδικήματα  (φτήνοντας την αστυνομία και τα δικαστήρια) αν ήταν κανένα χτιστούϊ θα του εδίαν χάρη;
-το περίφημο "εγώ θα τον έπαυα" αναφερόμενος σε υπουργό του Δησυ που ζήτησε και πήρε ανεργιακό και τελικά ήταν ο Γιώργος Ιακώβου που φυσικά δεν έπαψε (και να υπενθυμίσω το επίδομα εξωτερικού που ζήτησε και πήρε ο ίδιος)
-λίγες μέρες μετά την εκλογή του έδωσε στον εαυτό του και σε κυβερνητικούς αξιωματούχους προσθετα αφορολόγητα ωφελήματα
-υπόθεση Μέτσος (άλλη μια χάρη στη Ρωσσία)
-για ψύλλου πήδημα κάμνει ταξιδάκια αλλά αρνήθηκε επίσημη πρόσκληση της Μέρκελ στους εορτασμούς για τη πτώση του τοίχους(για να μείνουμε η τελευταία διαιρεμένη χώρα της Ευρώπης)
-ταχθήκαμε εναντίων της επιστροφής των προσφύγων της Γεωργίας (κόντρα σε όλους τους υπόλοιπους συνεταίρους στην ΕΕ) για να ικανοποιήσουμε τη Ρωσσία (είπαμε, Αρχές και αξίες! ούτε καν  πως έχουμε τζ'εμείς πρόσφυγες)


συνεχίζεται...

29 σχόλια:

Bananistanos είπε...

Η ανάρτηση επροέκυψε μετά από συζήτηση με Αντρέα στου Στροβολιώτη.

Θα απουσιάζω για λίγες μέρες, η συνέχεια που Δευτέρας

Ανώνυμος είπε...

Αχαχα.
Μπανανιστανε.
Εισαι ΒΑΘΥΤΑΤΑ νυχτωμενος.
Αν άρκεφκα με τα ρουσφέθκια του συναγερμου ΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΠΟΤΤΕ.

ΔΑΜΕ ΡΕ ΣΥ Ο ΔΥΣΗ ΕΣΤΕΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ.
Τι να λαλουμεν τωρα.
Εν ηβρες σοβαρα επιχειρηματα τζιαι λαλεις τωρα ποτουτα?
Επαναλαμβανω.Αν εγραφα εγω για την δυση εν θα σιε τελειωμο.
Δαμε εδιορισε ο δυση πανω που 11000 δημ. υπαλληλους τζιαιν εσιει τ αντερα για μεα κουλπα.

Τζιαι μονο που λαλεις τουντα πεουσιωδη (που ΑΝ θελουμε πιστευκουμεν τα) τιμα την κυβενρηση.
Μιλα για τα σοβαρα.
Οπως εγω μπορω να σου πω για S-300 , χρηματιστηριο, ελλας-τζετ, ληγμενες οπλοβομβίδες,υποθεση φλωρακη....
πεεεεεεεεεεε
που σαι ακομα.
Ακουεις τζιμε.
Ο μπανανιστανος οτι του πουν τζιαι βολευκει τον πιστευκει τα.


Andreas

Bananistanos είπε...

18- 5 το σκορ, τζε θυμάσε 3 χρόνια με 10

Ανώνυμος είπε...

Εν εκαταλαβες το τι εγραψα.Ξαναθκιάβαστο.
(Εκαταλαβες τωρα οτι στηριζεις το κομμα ΤΩΝ σκανδάλων???).

Τζιαι μαλιστα χωρις να πεις γιατι!!!

Andreas

Ανώνυμος είπε...

Δαμε στην αστυνομια εγινισκουνταν τα ανηκουστα επι κοσιη.
Ελαλουσαν του πιαε μέτρα , επαιζε πελλον.
Ο κοιτας ηταν απλα η κορυφη του παγοβουνου.
Τζιαι θωρεις εσυ τωρα που έσκασεν η βομβα?
Αν μεν υπηρχε η αποφασιστιηκοτητα που πλευρας αστυνομιας να παταξει διαφθορα μελων της, εννα ζουσες με την διαφθορα του κοσιη οπου τπτ εν εφκαινε στη φόρα.
Nομιζω εν ωρα να σταματησεις να θελεις την χωρα σου μπανανια.

Andreas

Bananistanos είπε...

Για να πω την αλήθκειαν εν σου πολλοκαταλάβω..

Ανώνυμος είπε...

Ε οκ.
Τωρα εξηγουνται ουλλα!!!!

Σορρυ εν μπορω να σε βοηθησω.
Εν εχω ωρα.Νομιζω καποιος αλλος μπορει να δει τα γραφομενα μου τζαι να τα καμει πιο λιανα

Andreas

χ χαραλαμπους είπε...

μια ανικανη κυβερνηση σε ολα.οταν καθε βδομαδα ξεσπα νεο σκανδαλο τρια πραγματα εχουν να πουν. 1.εκαμναν τα τζε οι αλλοι.2.που εισασταν εσεις να τα φκαλετε στην φορα πριν να γινει το κακο? 3.εσεις τα καμνετε γιατι εν θελετε αριστερο προεδρο.οι απαντησεις μου 1εκαμναν τα νε .εσεις ομως οι καημενοι τιμιοι φιλολαικοι ανθρωποι γιατι τα συνεχιζετε?2αν τα φκαλαμε στην φορα θα μας λεατε.ποιος σας εδωσε πληροφοριες.παμε να τον τιμωρησουμε.και οτι δεν μπορουμε να φκαλουμε στη φορα ετσι πραματα. 3ναι οντως δεν θελουμε τωρα αριστερο φιλοτουρκο αντιλαικιστη προεδρο.χορτασαμε αναπτυξη και ευημερια

Ανώνυμος είπε...

Α εξεχασα.
Πολλους αλλου τους τρωει τζι αλλου κνιθουνται.

Υ.Γ. Αφου ο τσουρουλλης ξερει τα τουτα ουλλα και μαλιστα ειναι και εξαιρετικα "τολμηρος" στα άρθρα του , γιατι εν μιλα με ετσι τροπο μπροστα στους πολιτικους και δη ακελικους?
Φοαται αμπα τζιαι εκτεθει με τις ανακριβειες- αρλουμπες?
Η δικη μου απαντηση ειναι ΝΑΙ.

Andreas

νεος είπε...

Καλά ρε Ban,
ίσια άρθρο του Τσουρούλλη του γαμπρού του Κκόσιη που έστησεν τούτο το κράτος όπως το ξέρουμεν, ήβρες να βάλεις;
Ας τα πει του πεθθερού του!

Πως σου φαίνεστε...η Σημερινή που αλλάζει στάση ανάλογα με το αν ελέγχει το προεδρικό ή όχι...να μας κάμνει μαθήματα αξιοκρατίας...

Ρε Ban! Κούλαρε, αμμαν βρίσκεις τον Τσουρούλλη να στηριχτείς σημαίνει ότι είσαι στην άκρη του κρεμμού τζιαι γυρεύκεις φτερά για να πετάσεις.

Άτε, πιας την κατσαρόλλα της μάνας σου τζιαι βουρ για το προεδρικό!

Έλα πυροτεχνήματα...ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ!

Bananistanos είπε...

Απο το άρθρο του Τσουρούλλη έπιασα μόνο το κομμάτι που έσχει μαζεμενα τα κατορθώματα. Δεν σημαίνει ότι σύμφωνώ σε όλα με τον Τσουρούλλη ή την Σημερινή. Αν πει ας πούμε ο Τσουρούλλης "ο γάρος δεν πετά" εγώ θα συμφωνήσω μαζί του, εσύ δικαιούσε να διαφωνήσεις.

Όσο για τα πυρότεχνήματα έχω τζε 'γω μια θεωρεία. Έβαλεν τους μόνιμους ο Χριστόφιας να τα ανατινάξουν γιατί επιέζαν τον οι Αμερικάνοι τζε οι Ευρωπαίοι να τους τα παραδώσει, αλλά έκατσεν τους την (τζε μας).

Ανώνυμος είπε...

Σημασία εν οτι επιστεωψες τα.
Εγω εννα σε ρωτησω.
Γιατι τουτα εν τα λαλει μπροστα σε πολτικους εν γενει?

Ποτε επιτελους εννα μας πεις γιατι στηρίζεις συναγερμο με τις τεσες αντιφασεις?
Υποστηριζες τον και πριν το 2004?
Απαντα μου στα 3 τουτα ερωτηματα

Andreas

Ανώνυμος είπε...

Ο Συντρόφιας εδιάλυσε τα πάντα αλλά ο Αντρέας εκκόλλησε στο συναγερμό!

Ανώνυμος είπε...

ban

καρτερω απαντησεις

Andreas

Bananistanos είπε...

Ανδρέα, χαίρομαι που με θυμάσαι.
1. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ή κάμνει ο Τσουρούλλης. Απλώς αντέγραψα 10 γραμμές που έναν άρθρό του για να γλιτώσω τον κόπο να τα γράψω μόνος μου.
2. Συναγερμό εψήφισα γιατί εν πιο κοντά στις απόψεις μου σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές. Δεν υπάρχει κόμμα με το οποίο να συμφωνώ 100% και ουτε θα υπάρξει ώσπου να κάμω δικό μου τζε να είμαι το μόνο μέλος!
3. Εψήφιζα πάντα συναγερμό εκτός από 2 βουλευτικές τη δεκαετία του 90 που εψληφισα οικολόγους (ήμουν πιο μιτσίς τζε ρομαντικός τζε ήταν πριν γίνουν οι οικολόγοι εθνοπορδολόγοι). Επίσης θεωρώ τον Κληρίδη τον καλύτερο πολιτικό που είχαμε. Έκαμε λάθη αλλά άποψη μου είναι ότι ήταν ειλικρινής. Αποδειξη είναι το γεγονός ότι ίσως είναι ο μόνος πολιτικός (σίγουρα ο μόνος Πρόεδρος) που αφυπηρέτησε χωρίς να γίνει πλουσιότερος.

Ανώνυμος είπε...

Αρα ενω ο Συναγερμος εσήκωνε λάβαρα εθνικισμου πριν το 2004 , πως στο καλο επιστευκες οτι θα επανενωνετουν το νησί.

2ο.Κι εγω μπορω να θεωρω οτιδηποτε.Το θεμα ειναι να το τεκμηριώνω.Αρα τουτα που λεεις εν αρκει.Το μονο που μπορω να υποθεσω ενα αλλα πιο πονηρα οποταν ελπιζω να φκαλω ενα νοημα με τα λεγόμενα σου.

Υ.Γ. Ελορκαζα σε για πανω που 35 χρονων οποταν εν εππεσα εξω παρα το οτι η αντιδραση σου στην περιπτωση του τσουρουλλη ,με τα σκο,ρηταν για 15 χρονο.



Andreas

Ανώνυμος είπε...

Για το τελευταιο που ειπες για τον πλουτισμο του Κληρίδη ως αστεισμο μπορω να το εκλάβω.
Οτι ακουστηκε για τουντο θεμα για τον Κληρίδη ακουστηκαν και για ολους του αλλους.
Αλλωστε ο Κληριδης επετρεψε την μεγαλυτερη ανισοκατανομη του πλουτου στην Δημοκρατια με το σκανδαλο του χρηματιστηρίου.

Αndreas

Bananistanos είπε...

Όταν ο δήσυ εσήκωνε λάβαρα εθνικισμού, το ακελ εξυπηρέταν τα συμφέροντα της σοβιετικής ένωσης τζε άλλων δικτατοριών (μέχρι σήμερα) ο Λυσσαρίδης ήταν ακόμα πιο εθνικιστής τζε λαφαζάνης (κάθε σπίτι τζε κάστρο αλλά έτρωεν τζε έσπαζεν που τον Καντάφυ), ενώ το δήκο ήταν η αιώνια πουτάνα, το κόμμα των κυβερνητικών και της διαπλοκής.

Για το θέμα της ηλικίας σου το επιστρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεφωωωωωωωωωωωωωωωωω. Που τη μια ζητάς επιχειρήματα τζε μετά που σου τα απαρίθμησα το ήβρες "ανώριμο"

Ανώνυμος είπε...

Εννα μιλησεις σοβαρα οξα εννα σε φαν οι τυψεις.
Μεν μου καμνεις αυθαιρετες κριτικες.

ξαναρωτω σε.

Πριν το 2004 , ο δυση εσηκωνε λαβαρα εθνικισμου και πολωσης.
Εσυ πως στο καλο τον εστηριζες?

Δωσμου για μια και μονη φορα απαντηση με συνοχη για να παω στην επομενη

Andreas

Ανώνυμος είπε...

Για τα επιχειρηματα ,ηβρα παιδαριωδη την συμπεριφορα σου διοτι υιιοθετησες ουλλα τα ανεπισημα του τσουρουλλη διοτι σε εβολευκαν.

Andreas

Bananistanos είπε...

Εστήριζα τον επειδή εθεώρουν το καλύτερη επιλογή από τα υπόλοιπα κόμματα πως διαφορετικά πρέπει να σου το πω; Τζε λάβαρα ξελάβαρα, όταν εχρειάστηκεν έκαμε την υπέρβαση όταν το ακελ ετσιμέντωνε τη διχοτόμηση.

Ανώνυμος είπε...

Βan
τουτο εν λαλει τπτ.
Ακουες πως επολιτευκουνταν .
Γιατι τους εστηριζες θελω να μάθω.
Αυτα.

Andreas

Ανώνυμος είπε...

Καρτερω απαντηση ΣΟΒΑΡΗ.
Χατε να δουμε

Andreas

Bananistanos είπε...

Ήταν καλλίτεροι που τους υπολοιπους. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

εφοσον απαντας με τουντο τροπο και τονο
το μονο που μπορω να συμπερανω βασει στοιχειωδους λογικής είναι ότι πρεπει να "ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΕΣ" πολλα που τον συναγερμο τζιαι εν ξεκολλας για δικους σου λόγους.

Λαβε υπ οψη οτι σε καθε κουβεντα μας εννα σου αθθυμιζω συχνα πυκνα τουντα σχολια.

Andreas

Bananistanos είπε...

Άμα τούτον εκατάλαβες δεν μπορώ να σε βοηθήσω, τουλάχιστον όμως άφησ'την "κοινή λογική" έξω.

Τζε για να μεν μείνει αναπάντητο, ούτε εγώ ούτε κάποιος που την οικογένια μου "ευεργετήθηκε" που τον δησύ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν εκαταλαβα τπτ γιατι απλα δεν λαλεις.
Κοιτα ξανα τα σχολια σου.

Andreas

Ανώνυμος είπε...

“παπασούζας είπε…
Εἶμαι εἰκόνα τῆς δόξας Σου ἂν καὶ φέρω σημάδια τῆς ἁμαρτίας. Λυπήσου τὸ πλάσμα Σου Δέσποτα καὶ καθάρισέ το μὲ τὴν εὐσπλαχνία Σου. Δῶσε μου τὴν πατρίδα ποὺ ποθῶ κάνοντάς με ξανὰ πολίτη τοῦ Παραδείσου.

Ἀνάπαυσε ὁ Θεὸς τὸν δοῦλο Σου καὶ τοποθέτησέ τον στὸν Παράδεισο ὅπου βρίσκονται χοροὶ τῶν Ἁγίων καὶ οἱ δίκαιοι θὰ λάμψουν ὡς φωστῆρες.
Ἀνάπαυσε τὸν δοῦλον Σου Δημήτριον, παραβλέποντας ὅλα τὰ ἁμαρτήματα του.
Ἀνάπαυσε ὁ Θεὸς τὸν δοῦλο Σου Δημήτριο καὶ τοποθέτησέ τον στὸν Παράδεισο ὅπου βρίσκονται χοροὶ τῶν Ἁγίων καὶ οἱ δίκαιοι θὰ λάμψουν ὡς φωστῆρες.
Μαζὶ μὲ τοὺς Ἁγίους ἀνάπαυσε Χριστὲ τὴν ψυχὴ τοῦ δούλου Σου Δημήτριου, ἐκεῖ ποὺ δὲν ὑπάρχει πόνος ἢ λύπη ἢ στεναγμός, ἀλλὰ μόνο ζωὴ ἀτελείωτη.

gamiste to fonia xristofia!
Κοντός ψαλμός αλληλούια !!!!”
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Διαβάστε αγαπητοί μου ένα εμετικό, δεισιδαιμονικό κείμενο (θκιεβαστικόν) που γέμισε το διαδίκτυο γνωστός μοναχός υπηρέτης του προκαθήμενου στην Αρχιεπισκοπή. Το αξιοθαύμαστο είναι ότι αυτός ο ψυχασθενής κάνει και κατηχητικό στα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Μιλουμε για τον τσουρουλλη που επερναν τα μαθήματα της νομικής με τόση ευκολιαν λόγω μεγάλης ικανότητας και εξυπνάδας;; Η μεγάλη δημοσιογραφαρα της μεγαλονησου που έκλεψεν γραψιμια αλλού δημοσιογράφου;;; Ε μα μιλούμε για έναν υπόδειγμα ανθρώπου και δημοσιογράφου που κανει ορθοτατα τη δουλειά του! Ας κοιτάξει ο κύριος τσουρουλλης τα δικά του μετά συγχωρησεως σκατα τζιαι μετά να λαλει για τα σκατα άλλων. Ο κύριος χριστοφιας τουλαχιστον θα κριθεί απο την ιστορία και σύντομα απο το λαό της κυπρου. Εν χρειάζεται το άνθρωπακι ονόματι τσουρουλλης να σπείρει σε τέτοιες στιγμές διχόνοια μεταξύ των ανθρώπων! Ελεος πια πόση κακιά Θεέ μου!