Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

"ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάμερες στα περιπολικά."

Το ΜΕΓΑ μας προειδοποίησε σήμερα στους τίτλους ειδήσεων του, να προσέχουμε γιατί θα μπουν κάμερες στα περιπολικά της αστυνομίας. Άρα τώρα πρέπει να  μην κάνουμε τις παρανομίες μας κοντά στα περιπολικά διαφορετικά μπορεί  να συλληφθούμε. Για παράδειγμα  θα χρειάζεται περισσότερη προσοχή όταν θα καίμε αφύλακτα περιπολικά ή όταν θα προσπαθούμε να αποφύγουμε περιπολικό που μας καταδιώκει. Ευτυχώς που μας προειδοποίησε το ΜΕΓΑ.

2 σχόλια:

nahna είπε...

Μπανασιστάνε διάβασες τη σκέψη μου!!!!

Προσοχή κίνδυνος!!! χαχα!

antioxlos είπε...

Δυστυχώς είμαι απαισιόδοξος για αυτές τις κάμερες. Κάτι θα συμβεί και δε θα δουλεψουνε ποτέ όπως προορίζονται. είτε δε θα εκπαιδευσουν σωστα τους αστυνομικούς, είτε ας πουμε θα έχουν πρόβλημα να διαβάζουν πινακίδες λόγο χαμηλών προδιαγραφών που θα τους έβαλε η κυβερνηση μας, είτε η εταιρία που θα τις προμηθευσει θα ζητά υπερβολικά ποσά συντήρησης και επιδιόρθωσής τους, θα πάνε στα δικαστήρια, θα τα σταματησουν όλα, οπως έγινε με τις προηγούμενες κάμερες κλπ κλπ.

Ακουσα αυτός που εκαψε περιπολικό συνελήφθει. Επίσης θέλω μια κάμερα να πιάσει τους δημοσιογράφους του ΜΕΓΑ να κάνουνε παρανομίες.