Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Εσχάτη προδοσία

Αν πράγματι ο Χριστόφιας αρνήθηκε τη βοήθεια τρίτων χωρών για να καταστραφούν τα εκρηκτικά   λόγω πολιτικών "κολλημάτων" εγώ το θεωρώ προδοσία.

3 σχόλια:

iordanou είπε...

Φοούμαι πάρα πολλά τη χρήση της λέξης "προδοσία" τζιαι τον τελευταίο τζιαιρό ούλλο τζιαι ακούω την να χρησιμοποιείται. Που τη μια ακούεις τους δεξιούς να λαλούν τον Χριστόφκια προδότη, που την άλλη τους ακροδεξιούς να λαλούν τον Χριστόφκια τζιαι τον Αναστασιάδη μαζί προδότες, τζιαι που την άλλη το ΔΗΣΥ να λαλεί ούλλους τους αριστερούς προδότες τζιια Τουρκόσπορους.

Η κυβέρνηση Χριστόφια έσιει τραγικές ευθύνες. Που φυσικά τζιαι δεν θα τες αναλάβει. Τζιαι οι άλλες κυβερνήσεις φέρουν ευθύνη για το μπουρδέλο που ονομάζουμε στρατό αλλά εν άλλο θέμα. Όμως προσοχή με τη λέξη προδότες τζιαι προδοσία.. θυμίζει άλλες εποχές που μας εφέραν δαμέ που είμαστε.

Bananistanos είπε...

Το να προκαλείς τόση ζημιά στη χώρα σου για να εξυπηρετήσεις συμφέροντα άλλων χωρών πως το ονομάζεις;

Ασφαλώς ο στρατός είναι τζει που το μπουρδέλλο αλλά οπως δείχνουν τα πράματα τουτη τη φορά οι ευθύνες είναι καθαρά πολιτικές.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι για χαρη της λογικής , προδοτες εν τζινοι που επραξαν παρομοια πραματα στο παρελθον τζιε δεν εκαταδικασαν κανεναν τους , καθώς επιδης τζιαι τζινοι που ΞΑΝΑψηφισαν τουντους ανθρωπους ,χωρις να ξερουσιν γιατι.
Προφανως για την πρωτη περίπτωση ισχυσει τζιαι για την παρουσα κυβερνηση αν κουκκουλωσει το ζητημα τζιαι δεν ηφκαλει ενοχους.

Ετσι, για χαρη της λογικης
τζι οι οπως μας βολεύκει.

Andreas