Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Χαραυγή-Ξυλούρης

Απορία: Στα cd του Ξυλούρη που προσφέρει η Χαραυγή υπάρχει και το "Πότε θα κάνει ξαστεριά"?

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passadinha lá no meu, que é sobre frases e poesias, espero que goste. O endereço dele é http://mil-frases.blogspot.com. Um abraço.

Bananistanos είπε...

???

Ανώνυμος είπε...

Μπανανιστανε, μήπως προσπαθεί να συμπεριλάβει η φίλη Leticia τα δικά σου σοφά αποφθέγματα μαζί με αυτά που έχει στο site της του Shaw, Descartes, Votaire, κτλ.῞ Μα τί τιμή είναι αυτή! και εις ανώτερα.

Bananistanos είπε...

Δεν ξέρω τι προσπαθεί η Λετισια αφού δεν ξέρω Ισπανικά (είναι Ισπανικά?)πάντως για spam μου φάνηκε. Δυστυχώς Ισπανικά προχτές άρχισα να μαθαίνω (άφησα τα τελαυταία) οπότε την άλλη βδομάδα θα τα μιλώ και διαβάζω απταίστως. Αν υπάρχει κανείς γλωσσομαθείς φίλος ή η Λετίσια ας το μεταφράσει.

Aceras Anthropophorum είπε...

Λαλεί σου ότι της άρεσεν πολλά το κειμενάκιν του ποστ τζαι γενικά το ποστ σου τζαι σου ζητά να κάμεις κανέναν περιπατάκιν στο δικόν της ποστ το οποίον ελπίζει να σου αρέσει. Σου αφήνει τζαι έναν φιλούιν στα πορτογαλλικά.

Δεν είναι τίποτε άλλον από ένα στύλ σπάμ. Βάλλει αυτόματα σχόλια τζαι μετά ανάλογα με τους περαστικούς που έχει στο μπλόγκ της κερδίζει λευτά από τες διαφημίσεις του google που βάλλει. Κρίμας για σέναν που το φιλούιν δεν είναι αθώον.

SKonte είπε...

TELIKA exei tin xasteria oxa oi olan? na xeroume