Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Δεν είναι επάργυρος μαστραππάς το μέλλον μας κύριε Χριστόφια.

Η ακελική ηγεσία, έμμεσα και άμεσα απέκλεισε πολλάκις την περίπτωση συνεργασίας με τον ΔΗΣΥ και αυτό δεν το κάνει γιατί έχουν διαφορετικές απόψεις σε θέματα εσωτερικής και εξωτερικής διακυβέρνησης, αφού είχε μεγαλύτερες διαφορές με τον πιο κεφαλαιοκράτη, εθνικιστή και αντικομμουνιστή Τάσο αλλά και τον Κυπριανού παλαιότερα. Παλία υπήρχε η δικαιολογία των πραξικοπηματίων οι οποίοι όμως χάρη στους Κουτσού και Συλλούρη εγκατέλειψαν τον Συναγερμό (όσοι ζουν ακόμα). Τώρα αποκλείουν τον Συναγερμό από μια καθαρά ποδοσφαιρικά οπαδίστικη πίκκα, προτιμούν δηλαδή, πρώτα να μην πιάσει ο αντίπαλος το πρωτάθλημα και μετά αν τα καταφέρουν να το πιάσουν οι ίδιοι. Μόνο που στην περίπτωση του ΑΚΕΛ, το έπαθλο δεν είναι ένας επάργυρος μαστραππάς και το περιπαίξιμο του αντιπάλου, είναι το μέλλον του τόπου και του καθενός μας, η ποιότητα ζωής μας, και πιο ωμά, τα λεφτά που βγαίνουν και μπαίνουν στις τσέπες μας.

Οπότε κύριε Χριστόφια άφησε την οπαδίστικη συμπεριφορά στη θύρα 9, και σοβαρεύτου για να γλιτώσουμε από τον Τάσο, γιατί τούτος όπως πάει είναι άξιος να κκοτσιανιάσει και το Κελλάκι σε καμιάν offshore

1 σχόλιο:

Banana Republic Cyprus είπε...

έχω την εντύπωση σχεδόν συνονόματε φίλε πως υπάρχει και λόγος που αντιπαλεύεται τον συναγερμό το ΑΚΕΛ. Αν επίσημα συμπράξουν για ότιδήποτε, τότε απλά επιβεβαιώνουν τις "κατηγορίες" των Τασσικών περί συναργασίας. Κάτι που θα έφερνε απώλειες και στους δύο υποψήφιους, για ευνόητους λόγους.